Beste WTC-leden,

 

Graag willen we jullie informeren over van een tweetal belangrijke zaken met betrekking tot de WTC clubkleding.

1. De huidige kledinglijn wordt pas vervangen in 2023 en NIET in 2022.

We gaan dus een jaar langer door met de huidige lijn. Vanwege de Corona crisis waarin we het afgelopen jaar niet of nauwelijks als groep hebben kunnen rijden, willen we onze sponsoren meer waar voor hun geld bieden en vinden wij het niet passend om in deze moeilijke tijden met de huidige en toekomstige sponsoren nieuwe budgetten af te spreken.

 

2. De clubkleding kun je voortaan het hele jaar door zelf bestellen op de WTC/Bioracer Webshop. Drie keer per jaar zal de kledingcommissie de kleding ook daadwerkelijk bestellen.

Het idee is simpel. De webshop is het gehele jaar open voor het plaatsen van een bestelling, de webshop sluit op vaste momenten en een week of 6-7 later wordt de bestelde kleding geleverd.

 

Hieronder tref je een uitgebreide handleiding aan over de bestelwijze en een handleiding om een account aan te maken (de meesten van jullie hebben deze al).  

Handleiding bestellen

Handleiding account aanmaken

We willen jullie verzoeken om met beide punten rekening te houden, en voor jezelf, indien nodig de keuze te maken of en welke kledingstukken wellicht aan vervanging toe zijn.

 

Groet,

Bestuur WTC Druten