Klokgroep

KlokGroep is een bijna 100 jarig familiebedrijf met als kernactiviteiten het ontwikkelen en realiseren van vastgoed en beleggen. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen realiseren we met bijna 190 medewerkers spraakmakende vastgoed-, nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Kijk voor meer info op www.klokgroep.nl

TeamCo Shipyard

Sinds eind 2005 is TeamCo Shipyard b.v. gevestigd op het voormalige terrein en haven van scheepswerf Verolme direct gelegen aan de Maas. Binnen een korte tijd heeft TeamCo Shipyard b.v. een klinkende naam opgebouwd als casco-nieuwbouwspecialist. Met behulp van gerenommeerde en kundige onderaannemers worden casco’s in enkele maanden gebouwd tot compleet uitgeruste, moderne binnenvaart en kleine zeevaart schepen. Kwaliteit en expertise zijn aspecten die tijdens dit proces hoog in het vaandel staan.

We leveren casco’s van oa. Vrachtschepen, Containerschepen, Koppelverbanden, Chemicaliëntankers, Bunkertankers, Eetbare olietankers, Gastankers, Estuaireschepen, Passagiersschepen, Baggerschepen en Beunschepen.

Voor meer informatie kijk op: www.teamcoshipyard.nl

ETNA Coffee Technologies

De merknaam ETNA is al 160 jaar een begrip in Nederland. In de oorspronkelijke ijzergieterij in Breda werden vroeger kachels en kookplaten geproduceerd. Tegenwoordig is ETNA Coffee Technologies gevestigd in een state of the art productielocatie in Doetinchem. Hier produceert het bedrijf een brede range van moderne warme dranksystemen.

ETNA Coffee Technologies is sinds 1992 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele warme dranksystemen. Via zorgvuldig geselecteerde businesspartners vinden de automaten hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie en horecalocaties.

In de afgelopen 25 jaar heeft het bedrijf een compleet productportfolio opgebouwd met automaten die gebruik maken van alle denkbare zettechnologieën.

ETNA Coffee Technologies is een internationaal toonaangevend bedrijf dat zich continu inzet om warme dranksystemen te produceren met de goede prijs-kwaliteit verhouding.

De belangrijkste aandachtspunten voor ETNA Coffee Technologies zijn:

  • Hoge drankkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Moderne designs
  • Lage servicekosten

Voor meer informatie: www.etna-ct.com

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs

Een accountant die meedenkt in uw bedrijf, kijkend naar de cijfers en u adviseert in wat u het beste kunt doen. Dat is wat wij van WEA Deltaland Accountants & Adviseurs voor u doen. Wij geloven dat Accountancy-dienstverlening van veel meer waarde kan zijn, wanneer gebruik wordt gemaakt van automatisering en bedrijfsprocessen.

Het inboeken van boekstukken, het maken van jaarrekeningen en aangiften kan gemakkelijk geautomatiseerd worden. Dit brengt gemak, lage kosten en meer ruimte voor bedrijfsadvies vanuit een actuele en betrouwbare administratie. De mogelijkheden van WEA Deltaland gaan u verrassen. Wij laten zien wat u nog meer kunt doen binnen uw bedrijf op het gebied van administratie, fiscaliteit en innovatie in uw bedrijfsvoering.

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs
Kerkeland 9-M 
6651 KN Druten

088-1337300
info@weadeltaland.nl
www.weadeltaland.nl

LUUX licht is fabrikant van decoratieve verlichting

LUUX licht is fabrikant van decoratieve verlichting.
Wij maken alle armaturen in onze eigen werkplaats, hierdoor is er naast onze standaard collectie ook de mogelijkheid om specials en uw eigen ontwerp te realiseren. Van één unieke lamp tot en met een serie voor een speciaal project. In RVS, brons of op kleur gespoten; traditionele lichtbron of LED.
U bent van harte welkom om onze werkplaats te bezoeken zodat u onze kwaliteit en duurzaamheid kunt ervaren. We maken graag een afspraak met u.
Op onze website ziet u onze standaard collectie (www.luuxlicht.nl).

LUUX licht
De Onderstal 3
6658 KZ  Beneden leeuwen
T 0487-525 696
F 0487-525 810
info@luuxlicht.nl

Elle Lingerie

Bij Elle Lingerie in Druten vindt u een uitgebreid aanbod kwaliteitsmerken lingerie, badmode en nachtmode. Zowel voor dames als voor heren.

Onze medewerksters zijn opgeleid om u te adviseren over de perfecte lingerie en de juiste BH maat. De juiste maat is de essentiële basis. Het is heel belangrijk om uw BH maat op de juiste manier op te nemen. Maar daarbij speelt ook uw lichaamsvorm en natuurlijk uw persoonlijke stijl een grote rol.

Kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies!

Hogestraat 56 
6651 BM Druten
(0487) 51 34 42

info@ellelingerie.nl  
https://www.ellelingerie.nl/  

Van Leeuwen Metselwerken

Voor al u metsel en of voegwerk (nieuwbouw, verbouw of renovatie) moet u bij van Leeuwen Metselwerken zijn.
Al meer dan 25 jaar ervaring.

Tonny van Leeuwen
Korenkamp 17
6652 DG Druten
Tel: 0487516441 – 06 44728935
Fax: 0487506351

www.vanleeuwenmetselwerken.nl

HSRO staat voor goede stedenbouw

HSRO is actief op veel fronten.  Onze werkvelden zijn ruimtelijk advies, projectontwikkeling, rivierverruiming, recreatie, ecologie, verkeer, water, revitalisering van (winkel)centra en herbestemming van monumenten. HSRO is doelgericht, denkt integraal en heeft veel expertise in huis.

Onze diensten en producten

HSRO werkt voor particulieren, beleggers, kleine en grote bedrijven. HSRO levert alles wat nodig is voor planologie, ruimtelijke ordening en stedenbouw. Wij ontwerpen tuinen, woningen, wijken, openbare ruimte en nieuw landschap. Daarnaast maken wij ruimtelijke onderbouwingen, verkavelingen, bestemmingsplannen en doen verkeerskundig- en ecologisch onderzoek. Ook op het gebied van architectuur, projectmanagement en juridisch advies brengt HSRO u verder.

Ondernemend participeren

HSRO is breder dan een standaard adviesbureau. HSRO participeert mee. HSRO neemt regelmatig zelf initiatief om tot ontwikkeling en verwerving te komen, kent de risico’s en weet financieel en procedureel van wanten. Investeren moet zin hebben. Wij gaan niet voor papier en veel praten, wij willen net als u,  resultaat.

Vrienden van WTC Druten

Fysiotherapie Maasstaete

Fysio- en Ergotherapie Maasstaete in Druten wil op doelmatige wijze zorg van goede kwaliteit leveren die zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen en behoeften van haar patiënten. Wij vragen, waar mogelijk, een actieve houding van de patiënt; wij nemen het initiatief en coachen u bij uw gezondheidsprobleem.

Fysio- en Ergotherapie Maasstaete onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, innovatie, flexibiliteit en specifieke deskundigheid. Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het CKR (Centraal Kwaliteitsregister) en zijn BIG-geregistreerd (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). De ergotherapeut staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Beide registers zijn openbaar.

https://www.fysiodruten.nl/